LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Tv-frun Emily Simpsons tragedi – förlorade tvillingarna

03 okt, 2018 
Malin Ljung
Real housewife of Orange County Emily Simpson missfall
Tv-frun Emily Simpson hade drabbats av fyra missfall på kort tid. När hon blev gravid med tvillingar trodde hon att drömmen äntligen skulle bli sann, men istället dog tvillingarna och Emily höll på att förblöda.
Annons

Emily Simpson, 53, gör just nu succé som tv-fru i amerikanska Real housewifes of Orange County. Utåt sett ser det ut som att hon har ett liv att avundas – tre barn, löjligt mycket pengar och arbetar deltid som festfixare.

Men sanningen är att Emily och maken Shane Simpson genomgått stora sorger och tragedier i sin dröm om att få en större familj. Nu bryter Emily tystnaden om hur hon var nära att förlora livet i deras kamp om att få barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var väldigt svårt för mig att få barn. Under fyra års tid fick jag fem missfall, berättar hon i senaste avsnittet av Real housewifes of Orange County.

Emily och Shane beslutade sig till slut att testa provrörsbefruktning, något som gick vägen. Tv-frun blev gravid och paret fick glädjebeskedet att de väntade tvillingar. Men lyckan grusades i en tragedi som var nära att kosta henne livet.

– Jag var gravid med tvillingar i fyra månader. Sen åkte jag in till förlossningen och förlorade dem, berättar hon.

Annons

Emily Simpsons svärmor berättar i serien att familjen tvingades ringa efter ambulans och att hon är rädd att sonens hustru inte kommer överleva ännu en graviditet. Och även om drömmen om fler barn finns så kommer Emily Simpson aldrig glömma ögonblicket när hon förlorade tvillingarna.

– Jag kommer ihåg att jag låg på en sjukhussäng och behövde en blodtransfusion för att jag hade förlorat så mycket blod. Jag minns att jag tänkte “wow, det är så här det känns att dö”, säger Emily och fortsätter:

– Jag kan fortfarande se sjukhusrummet i mitt minne. Jag kan fortfarande se ljuset. Jag kan se sköterskorna och alla grät.

Emily och Shane har i dag tre barn, men det är inte Emily som burit dem under graviditeten. Istället ställde hennes syster Sara upp som surrogat efter att Emily till slut drabbats av sex missfall.

– Jag nämnde att jag inte hade en aning om vad jag skulle göra eller gå vidare för att skaffa barn. Det var då min syster sa till mig att sluta försöka och att hon skulle göra det för mig. Jag insåg då att hon erbjöd sig att vara surrogat för mig, säger Emily Simpson i en tidigare intervju.

– Även om min syster och jag alltid har varit bästa vänner så gjorde surrogatprocessen att vår relation blev ännu närmare. Inte bara att hon gjorde den stora uppoffringen och bar ett barn för mig i nio månader, hon klagade aldrig och uttryckte aldrig någon form av ånger över sitt beslut.

FOTO: Instagram

 

Annons